Tuinaanleg & -onderhoud

Tuinaanleg | Tuinonderhoud | Omheiningen

Eindeloze mogelijkheden zorgen voor een tuin naargelang jouw noden.

Het boeiende aan een tuin is dat je er werkelijk alle kanten met kan opgaan. Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn in jouw tuin? Wil je graag het potentieel van jouw tuin ontdekken? Maak dan gerust een afspraak, vertel ons wat je graag zou willen en we geven je advies op maat, rekening houdend met de manier waarop jij je tuin gebruikt of wenst te gebruiken.

Misschien kijk je uit naar een moderne tuin, die functioneel, strak en onderhoudsvriendelijk is. Lekker handig wanneer je tuinonderhoud wenst te beperken of rondrennende kinderen hebt die energie kwijt moeten. Of misschien heb je ergens horen waaien dat een Japanse tuin erg knap is. Of misschien heb je je hart verloren aan een gezellige landelijke tuin die opgaat in de omgeving, inclusief een paar leuke bloempotten. Iedereen heeft een ander idee van hoe de ideale tuin eruit ziet.

Green Team Gardens helpt je graag om het bos door de bomen te zien en ontwikkelt samen met jou een persoonlijk tuinontwerp.

Hoeveel kost tuinaanleg?

Dankzij onze veelzijdigheid kan je voor alle ideetjes terecht bij Green Team Gardens. We helpen je bij het ontwerpen van de tuin. Ons advies en de kostprijs hangen af van de gewenste keuze die gaat van de verschillende grassoorten tot zelfs de beplanting.

Tuinonderhoud, voor elk seizoen

Kom je tijd te kort voor tuinonderhoud en kan je niet langer van je tuin genieten? Dan is het tijd voor hulp. Betaalbaar tuinonderhoud, dat professioneel wordt uitgevoerd. Inclusief de snoei van hagen en bomen. Kortom, het is tijd om contact op te nemen met Green Team Gardens uit Schoten.

Tuinonderhoud is een hele klus. Als je vanaf nu liever gewoon van je tuin wil genieten, laat dan het werk aan professionals over. Green Team Gardens komt met plezier én kennis van zaken je tuin onderhouden. Dat kan wanneer jij dat nodig vindt. Zo kan je een beroep op ons doen voor regelmatig tuinonderhoud, maar ook voor bijvoorbeeld een groot onderhoud in het voorjaar of om je tuin herfstklaar te maken.

Omheiningen

En omdat ook de omheining bij je ontwerp moet passen, plaatsen we draad- en houten afsluitingen. Een omheining zorgt voor een duidelijke afbakening van uw persoonlijke omgeving, waarbij een gevoel van privacy wordt gecreëerd. Heeft u zelf al wat opzoekwerk gedaan? Laat ons dan zeker weten welke omheining u graag had laten plaatsen. Ons aanbod sluit vast en zeker aan bij uw wensen.

Over Green Team Gardens

Met Green Team Gardens blijft of wordt uw tuin een pareltje. Hij staat voor u klaar voor tuinaanleg, maar ook tuinonderhoud en plaatst bovendien een omheining rond uw tuin, volledig naar uw keuze!

Volg ons!